Profil kouče

Jakub Hnát

Koučováním pomáhám, primárně freelancerům, rychle dosahovat výsledků – v ideálním případě zábavnou formou – transformací na hru. V této hře prohra neexistuje, může přijít zkušenost, ale nakonec vždy VÝHRA.
Dle potřeby se věnuji jakékoli z 3 oblastí, které se navzájem ovlivňují:

  • Koučování pracovních záležitostí, vč. work-life balanc
  • Rozvoj sebe – osobnosti
  • Koučování vztahů

Jak koučuji

S klientem (dále jen koučovaným) se nejprve společně podíváme na jeho současný stav ve všech životních aspektech. Dále zjistíme, který z nich vyžaduje neodkladnou pozornost – nemusí se nutně jednat o nejslabší „položku“…
Dané koučovací období se vždy zaměřuji na jeden vybraný aspekt, aby se pozornost a úsilí netříštilo mezi více aktivit. Naopak je třeba co nejrychleji vylepšit nejakutnější záležitost.
Hned na začátku zaměřuji pozornost na velice důležitou součást procesu – rozklíčování prostředí, v kterém se koučovaný nachází – hraje.
Velkým bonusem pro koučovaného bývá zjištění, že není na vše sám – společnými silami nalézáme prostředky a lidi, kteří vám usnadní cestu.
Dbám, aby si koučovaný vhodným způsobem uvědomil, prožil a oslavil dosaženou výhru.

Proč koučuji

Při mém předchozím pracovním působení ve finančním sektoru mi téměř nic nescházelo, až na jedno – vyšší PŘIDANÁ HODNOTA mého konání. Zde v koučování je naprosto hmatatelná – vidět progres koučovaného po dobu spolupráce je nesmírně NAPLŇUJÍCÍ…

Mých 5+1 silných vlastností

– Zodpovědnost
– Spolehlivost
– Iniciativnost
– Empatie
– Pozitivní přístup
– Humor – naštěstí mi je blízký. Bez něj by tomu něco scházelo, že? 

Mé vzdělání – koučovací výcvik

Stále průběžně studuji v prestižní koučovací škole CoachVille LLC, kde nyní postupuji směrem k certifikaci ACC (schváleno ICF (International Coach Federation)).
Abych mohl stabilně přinášet čím dál vyšší hodnotu, kromě průběžného doplňování vzdělání se s tímto pojí skutečnost, že jsem koučován na týdenní frekvenci – ve smyslu cesty za mistrovstvím. V podstatě se jedná o nikdy nekončící cestu, kde neexistuje stagnace. Buď se na dané věci pracuje a tím se lepší, nebo naopak při nedostatku pozornosti ona dovednost nevyhnutelně chátrá…
Samozřejmostí je koučovací dohoda uzavíraná mezi mnou a koučovaným, zejm. kvůli písemně deklarované mlčenlivosti a vyjádřením souhlasu s dodržováním standardů ICF

Potkejme se na ukázkové online schůzce (45 minut), kde zažijete, jaké to je a zjistíme vaše potřeby.
Začněte vyhrávat vaše VELKÉ HRY, hrajte naplno!

Reference

Chytila jsem správný vítr do plachet a správně se rozhoduji

Člověk může nad tím, co ho čeká, přemýšlet neustále dokola, rozebírat to ze všech možných stran, dokud si neuvědomí, že život je právě teď a tady. A pouze na nás je, jak těchto chvil využijeme, protože vždy existuje několik cest a s nimi spojených nejistot, kudy pokračovat. Jakub mi na mé cestě pomáhá s tím, aby mé volby byly vědomé a dávaly smysl tak, abych z toho vyzískala co nejvíc!

Markéta P., obchodní ředitelka

Koučování mi dodalo potřebnou motivaci

Zpočátku jsem byl ohledně koučování skeptický, ale během několika online setkání s Jakubem jsem viděl, že se nejen mohu měnit, ale že se opravdu měním. Uvědomil jsem si TEN důvod, proč změnu potřebuji, a Jakub mi poskytl potřebnou míru motivace. Již během necelého půlroku koučování jsem si dokázal srovnat, co od života doopravdy chci a zlepšit nejen můj pracovní život, ale i ten osobní. 

Tomáš K., realitní makléř

Stále se zlepšuji v komunikaci a předávání informací

Díky koučování s Jakubem u mě nastal výrazný progres v komunikaci, lepším pochopení sebe samotného a odbourávání stresu. V rámci svého okolí jsem začal tvořit příjemnější atmosféru, která vede k pozitivní a přirozené motivaci. Lépe se mi také daří předávat informace. V neposlední řadě se zaměřuji na věci, které jsou skutečně důležité a díky lepší efektivitě plnění úkolů a opakovaných aktivit se zjednodušilo nalézání mého volného času.

Milan Z., manažer

Díky koučování s Jakubem tvoříme skvělá prostředí k mým výhrám

Jakub je mým koučem přes půl roku, a za tu dobu u sebe cítím opravdu velký posun. Po vyřešení rychlých vítězství, jako například efektivnější vedení kalendáře, či zřízení nové kanceláře mimo domov, jsme se zaměřili na dlouhodobější cíle. Některé z nich nebyly vůbec jednoduché, ale i tam jsem si díky Jakubovi udělala jasno. Už vím, že dříve mě omezovaly hlavně moje výmluvy a tzv. prokrastinace. Teď je můj život hra bez hranic, jelikož mohu dosáhnout prakticky všeho, co budu chtít!

Lenka N., finanční služby
Kouči a lektoři

Seznamte se s našimi profesionálními kouči

Martina Wiecková

karieraLeadershipPodnikáníSebedůvěraSEBEPOZNÁNÍ

„Nikdy nevzdávejte svůj sen jen proto, že by stálo mnoho času jej uskutečnit.
Ten čas uplyne v každém případě“
Earl nightingale

Detail kouče

Helena Audová

KomunikacePodnikáníSEBEPOZNÁNÍvztahy

Když se něčeho bojíme, obvykle je to právě to, co bychom měli udělat.
Strach je mapou našich silných stránek.

Detail kouče

Blanka Mrázková, ACC

karieraLeadershipObchodPodnikánívztahy

Miluju hledání super-schopností a přeměňování výzev v příležitosti – vlastních i vašich.

Detail kouče

Získej informace studiu, zadej e-mail nebo si rezervuj termín

    ×

      Kontakt

      Mám zájem o ukázku s koučem, tady je můj kontakt: