Profil kouče

Petra Všetečková

“Věřím, že je možné žít život v rovnováze a naplnění. Že je možné najít a realizovat své životní poslání.”

Životní přesvědčení

Jsem pevně přesvědčená o tom, že v každém z nás je skrytá velká životní síla a potenciál, který se touží projevit. Každý jsme jedinečný, každý jsme originál – mým posláním a radostí je pomáhat tyto talenty objevovat, pomáhat druhým realizovat důležité životní změny, být podporou na cestě a pomáhat žít spokojenější a naplněnější život. K tomu využívám všech schopností a dovedností, které jsem získala na své cestě životem a které jsou díky koučovacím metodám a principům velmi efektivní. Pomáhám odhalovat vaše omezující přesvědčení a měnit výzvy na příležitosti.

Proč být koučován

I vy můžete žít život podle vašich představ. Díky koučování můžete snáze a rychleji najít cestu ke svým vysněným cílům. Je to způsob, jak příjemnou a nenásilnou cestou dosahovat pozitivních změn. Koučovaný může být každý, kdo touží svůj život, nebo nějakou oblast v něm, posunout na další úroveň. Záleží to jen na vás. Můžete se stát lepším v čemkoliv, po čem toužíte. Na změnu totiž nemusíte být sami. Společně zvládneme i ty největší výzvy – vědomě a tak, abyste se z nich co nejvíce naučili. Odhalíme slepá místa ve vaší mysli, protože právě tam jsou odpovědi, které potřebujte a chcete znát. Zažijte mnoho AHA momentů. Bude vás to posouvat a bavit.

O mně

Jsem především člověk, který miluje život ve všech jeho podobách. Jsem také žena, manželka, maminka dvou krásných dcer a profesionální kouč. Mám zkušenosti z oblasti marketingu, personalistiky a vzdělávání. Jsou mi blízká témata osobního rozvoje, psychologie, kontaktního rodičovství a respektujícího přístupu ve výchově.

Mezi mé silné stránky patří komunikativnost, optimismus, zodpovědnost, rozvaha, schopnost nadhledu a schopnost vidět souvislosti i ve věcech zdánlivě nesouvisejících. Zajímám se o psychosomatiku a propojení těla, ducha a mysli. Všechno, co dělám, dělám s láskou, nadšením a odhodláním dotáhnout věci do konce. Ve volném čase ráda chodím po horách, jezdím na kole, lyžuji, cvičím jógu, užívám si čas s dětmi a rodinou a prostě jsem.

Reference

Našla jsem sama sebe

Koučování je pro mě prostředek / metoda k seberozvoji a k tomu tvořit si život podle vlastních představ. Líbí se mi, že mi nikdo neříká, co mám dělat, ale s pomocí kouče sama hledám své vlastní řešení. Pro koučování jsem se rozhodla, protože jsem se potřebovala ve svém životě pohnout dál a nevěděla jsem, jakou cestou se vydat. Potřebovala jsem pomoct s rozjezdem podnikání a později i s náročnou životní situací. Můj život se od té doby změnil zásadním způsobem. Našla jsem sama sebe, svou hodnotu, své směřování a vlastní cestu.

Hned po první hodině s Peťou mi bylo jasné, že energie mezi námi proudí přesně tak, jak má. Jako koučka je empatická a citlivá, dokáže z mého vyprávění pochopit, co právě potřebuji a provést mě všemi úskalími na mé životní cestě. Zároveň je velký profesionál, který mi dává tolik podpory a výzev, kolik zrovna potřebuji.
Koučování mi pomáhá odkrývat staré vzorce a pracovat na nich, dosahovat svých cílů a tvořit si život podle vlastních představ. Pomáhá mi zpracovat minulost, žít přítomností a těšit se na budoucnost.

Hana M.
Novinářka a koučka na mateřské dovolené

Cesta sebelásky

Pro koučování jsem se rozhodla až v tu chvíli, kdy jsem byla ochotna být k sobě upřímná a dovolila jsem si říkat věci nahlas. Byla to ta chvíle, kdy mi začalo záležet na sobě a konečně jsem začala být sama sobě prioritou.
Koučovaní pro mě znamená postupné nalézání sebe sama, i přes všechny ty vnitřní bolesti a kolikrát i odhodlání jít na “holou kost”, být k sobě pravdivá. Pro mě je to cesta sebelásky. Jak se postupně dostávám více k sobě a jsem ochotná na sobě pracovat, jsem schopna opravdu vyladit vztahy s blízkými a stát se pro ně vědomějším rodičem, partnerkou, přítelkyní i dcerou. Zároveň je pro mě koučování velice přínosné také v profesním životě. Je prostředkem k získání sebevědomí, rovnováhy a vytyčení jasných cílů a hlavně cest, jak jich dosáhnout.
S Péťou se mi spolupracuje báječně. Je racionální i velice vtipná žena, co Vám umožní a pomůže otevřít nejen Vaši mysl, ale hlavně srdce. Děkuji mnohokrát za čas, který mi věnuje a vždy se na naše setkání těším, protože společně odkrýváme nové cesty a poznatky, nebo jen oprášíme to, co už tam dávno bylo.

Lenka G.
Realitní makléř a právník

Postavila jsem se na vlastní nohy

Koučování mi přišlo do života ve chvíli, kdy jsem cítila, že v mém životě musí nastat změna. Cítila jsem ohromnou vnitřní nespokojenost a touhu se posunout. Od počátku koučování se v mém životě začaly dít věci – postavila jsem se na vlastní nohy, rozšířila pracovní úvazek, přihlásila se do kurzu, o kterém jsem dlouho přemýšlela, opět jsem se začala věnovat svým koníčkům, řešit své vztahy… A samozřejmě s tím vším mi do života začali přicházet i správní lidé, kteří jsou mi na mé cestě oporou. Koučování mi pomohlo uvědomit si sebe a svou hodnotu. Svůj vnitřní zdroj. S Peťou se mi spolupracuje velmi dobře. Je otevřená, upřímná, profesionální a do své práce vkládá kus sebe. Děkuji za mnoho.

Marta S.
Průvodce dětí v dětské skupině

Našla jsem svou životní spokojenost a také práci/poslání

Můj původní dojem byl takový, že koučovat se nechávají pouze lidé na vysokých pracovních pozicích. Tedy jen ti, kteří dělají „něco velkého“. Omyl. V koučování jsem se našla hned po první ochutnávce. Je to pro každého, kdo se chce v životě posunout. U mě byla na začátku představa posunout se v pracovní oblasti. Byla jsem zaměstnaná v kanceláři, kde jsem ale nebyla sama sebou. 
Za tu dobu, co si koučink dopřávám, jsem našla nejen novou práci, ale hlavně samu sebe. Našla jsem svou životní spokojenost a také práci/poslání, které mi dává smysl a baví mě. A to je nejvíc. Na koučování mě nejvíc naplňuje ten bezpečný, přijímající prostor bez hodnocení, který Peťa vytváří. V tom se následně otevírají i hluboce uložená témata, která potřebují vyjít na světlo a uzdravit. Nejednou se mi stalo, že jsem neměla zdání, jakých témat se budeme společně dotýkat. Neměla jsem přesný plán. Stačilo však chtít, mít cíl a děly se zázraky.

Vendula K.
OSVČ
Kouči a lektoři

Seznamte se s našimi profesionálními kouči

Silvie Ptašková, PCC

karieraSebedůvěrasebeláskavztahy

Na každou situaci existuje nekonečně mnoho úhlů pohledu. Když v každém úhlu vytvoříme 1 řešení, znamená to, že každá situace má nekonečně mnoho řešení.
To zní optimisticky, že?

Detail kouče

Petra Všetečková

KomunikaceOsobní rozvojPodnikánívztahy

“Věřím, že je možné žít život v rovnováze a naplnění. Že je možné najít a realizovat své životní poslání.”

Detail kouče

Hana Mezerová, ACC

karieraKomunikaceOsobní rozvojvztahy

V přítomném okamžiku. Citlivosti ke svému tělu, k jeho moudrosti. V plnosti okamžiku…

Detail kouče

Získej informace studiu, zadej e-mail nebo si rezervuj termín

    ×

      Kontakt

      Mám zájem o ukázku s koučem, tady je můj kontakt: