Profil kouče

Radim Roček

MOJÍ SPECIALIZACÍ JE KOUČOVÁNÍ ZAKLADATELŮ A LÍDRŮ MALÝCH FIREM S VELKÝM POTENCIÁLEM VČETNĚ STARTUPŮ V OBLASTI UDRŽITELNOSTI.

CHCI TÍM PŘISPĚT K UDRŽITELNÉ BUDOUCNOSTI PRO NÁS A NAŠE DĚTI..

JSEM ČLOVĚK S VÍCE, NEŽ 25 LETY V OBLASTI OBCHODU A MARKETINGU V B2B A TO NEJEN V ČESKÉ REPUBLICE, ALE I V DALŠÍCH DVACETI ZEMÍCH EVROPY. DÍKY TOMU DOBŘE ROZUMÍM LÍDRŮM, KTEŘÍ STOJÍ PŘED PODOBNÝMI VÝZVAMI, JAKO JSEM STÁL JÁ.

POMÁHÁM NAJÍT CESTU TĚM, KTEŘÍ ASPIRUJÍ NA VEDOUCÍ POZICE I TĚM, KTEŘÍ HLEDAJÍ SMYSL.

MÁM VÍCE, NEŽ 500 ODKOUČOVANÝCH HODIN A JSEM NA CESTĚ K CERTIFIKACI PCC.

Mé životní PROČ

Chci inspirovat co nejvíce lidí, abychom společně měnili svět k lepšímu

  • sdílením prostředků, radosti a energie
  • naplňováním toho, co každý dostal do vínku
  • cestou k pokoře, respektu, udržitelnosti, pravdě a lásce

Koučování

V roce 2014 jsem pracoval v americkém korporátu a měl jsem náročné období – k dispozici jsem měl mnohem méně lidí, než by bylo třeba pro to, abychom dosáhli požadovaných výsledků. Zajímal jsem se o koučování jako prostředek k zefektivnění práce i lepší motivace týmu. Přečetl jsem první knihu Koučování od Paula Whitmora a začal se učit metodou pokus-omyl. Absolvoval jsem týdenní kurs koučování v tomto korporátu a pořád to nebylo ono.

Až v roce 2019 jsem potkal Aleše Vránu a několik týdnů poté jsem nastoupil do první úrovně výcviku koučů. Od té doby jsem prošel sedmi dalšími, několikatýdenními tréninky, které mi otevřely oči v tom, co vše se dá díky koučování dosáhnout.

Co dělám, když nekoučuji

Běhám – mám naběháno více, než 25:000 km, běžel jsem už 4 maratony, ten nejrychlejší za 3:11:24 v Praze.

Píšu – napsal jsem už 5 knih, z toho poslední, #AmericaCorpExtra o trablech z amerického korporátu, jsem i vydal tiskem.

Věnuji se dobročinnosti – v roce 2017 jsem zakládal štafetový půlmaraton pro dobrou věc – VolšoHEC RUN, který za prvních pět ročníků vydělal pro 14 postižených děti a jejich rodiče již více, než milion korun. Jsem toho názoru, že pokud je člověk úspěšný, měl by sdílet prostředky s někým, kdo to potřebuje.

Rozvíjím se jako kouč – procházím dalšími a dalšími tréninky koučování, abych svým rozvojem pomáhal k rychlejšímu posunu svých klientů.

Reference

Skvělá spolupráce

„Radima můžu s klidným svědomím jako kouče doporučit. Je vidět, že ho koučování baví a hlavně přináší výsledky klientům. Radime díky, jsem rád, že s tebou můžu spolupracovat.“

Vláďa K, majitel startupu v oblasti udržitelnosti

Kouči a lektoři

Seznamte se s našimi profesionálními kouči

Michal Peloušek

karieraKomunikacePodnikání

Miluji děti. Mám na nich moc rád jejich pohled – plný hravosti, dobrodružství, touhy objevovat a někdy i rošťáctví. Mým posláním je pomoci v dospělácích opět to dítě objevit a probudit. Protože děti jsou plné energie (snad je ani nejde “utahat” 🙂 ), učí se neskutečnou rychlostí, prožívají emoce a pocity a vždy se rychle “oklepou”. Díky koučování vím, že to dítě v nás všech stále je. Pojďme ho spolu objevit!

Detail kouče

Jiří Habarta

Osobní rozvoj

“Každý den se ocitáme v situacích, kde bychom měli trénovat roli účastníka i pozorovatele současně.” – Epictetus

Detail kouče

Hana Masaříková

KomunikaceOsobní rozvojPodnikáníSebedůvěravztahy

Život není problém, který je třeba řešit. Je to nekonečné moře příležitostí, které nás učí poznat své JÁ a být lepším člověkem.

Detail kouče

Získej informace studiu, zadej e-mail nebo si rezervuj termín

    ×

      Kontakt

      Mám zájem o ukázku s koučem, tady je můj kontakt: