Profil kouče

Petr Kraus

10 let zkušeností s vedením lidí a budováním týmů

Mezinárodní týmy, vzdálená časová pásma, jazykové bariéry a kulturní rozdíly

Moderní přístupy k budování vysoce efektivních týmů a úspěšných lídrů

CESTA, ZMĚNA, HRA, ÚSPĚCH

Jak spolu souvisí tato slova?

Jaká je Vaše cesta? K jakým vede změnám? Věřte, že pokud zapojíte hravost, budete svých cílů dosahovat rychle a budete si své cesty opravdu užívat. Pokud k tomu  přizvete kouče, dojdete tam, kam by Vás samotné ani nenapadlo, že se můžete někdy dostat. Jako kouč mohu být parťákem Vaším a Vašich týmů na cestě k úspěchu. 

Už jste slyšeli, že život nemusí být bojem, ale skvělou hrou? Pojďte si jej užít! 😉

O mně

Ve svých pětadvaceti letech jsem svou kariéru začal jako programátor. Ze světa dat a algoritmů, jsem však stále více pokukoval ven, vnímal dění okolo, sledoval, jak se práce organizuje, jak se vedou projekty a týmy. Často jsem slýchal, že tak to je a vždy bylo, a co my s tím. Možná to znáte, ironie, sarkasmus a frustrace.

Přístup typu „klapky na oči a hledět si svého“ mě děsně dráždil. Neměl jsem však dost vnitřní síly se zvednout a věci začít měnit. Přesto mě má intuice začala směřovat k rolím, ve kterých věci měnit šlo. Brzy jsem se stal projektovým manažerem a za nedlouho potom i manažerem lidí.

Byl jsem však typickým upracovaným šéfem se spoustou hodin přesčasů, který nemá čas na sebe ani na své nejbližší. Svou intuici jsem tehdy nechal stát v koutě. Dospělo to k rozpadu mého manželství a osobní krizi.

Bylo to dno, od kterého jsem se odrazil ke zcela jinému životu. Možná to znáte i Vy. Někdy je holt třeba dostat ránu, aby se nám rozsvítilo. 🙂 Intuice mi tehdy znovu pomohla najít cestu. Stála za prvním krokem, kterým bylo zdánlivě náhodné otevření knihy o osobním rozvoji a přečtením prvních vět. Tam jsem začal svou cestu šťastného člověka.

Dnes jsem někým, kdo má čas. Kdo si život užívá. Jsem koučem a stále také manažerem. Baví mě lidé, baví mě je vést, ale ještě více mě baví s nimi hledat cesty k jejich radosti a úspěchům.

Věřím tomu, že to jde. Téměř vždy existuje cesta k radostnému životu, který je naplněný smyslem dle Vašich hodnot.

Kouči a lektoři

Seznamte se s našimi profesionálními kouči

Silvie Ptašková, PCC

karieraSebedůvěrasebeláskavztahy

Na každou situaci existuje nekonečně mnoho úhlů pohledu. Když v každém úhlu vytvoříme 1 řešení, znamená to, že každá situace má nekonečně mnoho řešení.
To zní optimisticky, že?

Detail kouče

Kristina Škrabalová

karieraKomunikacePodnikáníSebedůvěravztahy

Každý nový den je prvním dnem celého tvého zbývajícího života. Tak to nepromarni a využij na plno. Nikdo nezná tvoji cestu tak, jako ty sám. A já tě podpořím v tom, aby každý tvůj další den stál za to.

Detail kouče

Monika Razímová

karieraLeadershipOsobní rozvojSebedůvěraSEBEPOZNÁNÍvztahy

Ten, kdo má svého kouče, není tak trochu divný, ale právě naopak – velmi originální.

Detail kouče

Získej informace studiu, zadej e-mail nebo si rezervuj termín

    ×

      Kontakt

      Mám zájem o ukázku s koučem, tady je můj kontakt: