Profil kouče

Patrik Topič

Většina lidí v našem okolí svůj život žije, ale moc si ho neužívá. Kdybych měl pojmenovat, za čím ve svém životě jdu, tak je to pomoc lidem žít líp a usnadnit jim životní situace hledáním lepších cest, jak si svůj užít a těšit se z každého okamžiku.

Něco o mně

Na začátek bych s tebou rád sdílel pár maličkostí o tom, kdo vlastně jsem. Narodil jsem v Přílepích u Holešova a na Holešovsku doposud bydlím. I když je to malé město, tak se tu žije skvěle. Mými nejlepšími společníky jsou mi manželka a dvě dcery, se kterými trávím veškerý možný volný čas.

A co rád dělám, když zrovna nekoučuji? Největší koníček a zdroj relaxace je určitě sport. Nejraději mám fotbal, běh nebo horské kolo. Mimo to se věnuji i leadershipu ve stavebnické firmě, kde působím jako jednatel. 

Jak jsem přišel ke koučování

Na chvíli se otočíme zpět a podíváme se na to, kde jsem s koučováním vlastně začal. Před pár lety jsem si uvědomil jednu důležitou věc – pokud chci, aby vztahy v mém okolí byly stabilní, tak pro to musím něco udělat. To mě přivedlo k studiu osobního rozvoje a následně ke koučování, které mi razantně změnilo život. Na svět jsem se začal dívat úplně jinýma očima a díky profesionální asistenci koučů se mi začaly plnit mé sny. 

Moje cesta v akademii koučů

Celá zkušenost mě natolik inspirovala, že jsem se rozhodl, že se koučem stanu také. Během minulého roku jsem se v akademii koučů naučil základy koučování od těch nejlepších a nejzkušenějších koučů. Za tento čas nastaly velké změny v mém osobním životě, za kterými stálo mnoho uvědomění skrze koučování. Díky tomu vím, kdo jsem, kým se stávám a kam mířím. 

Moje koučování

Sám jsem začal koučovat začátkem roku 2018 a od té doby jsem nabral mnoho zkušeností se svými klienty, se kterými společně dosahujeme skvělých výsledků.  Sledování pokroku hráčů při dosahování jejich cílů dává koučování skutečnou přidanou hodnotu. 

Jak ti můžu pomoct:

• Koučování pro mne znamená partnerství.  Rád bych byl tvým parťákem, který ti bude stát po boku na cestě za vítězstvím.

• Díky koučování můžeš prohlubovat své znalosti a dovednosti, které ti pomohou získat výsledky, po kterých toužíš.  

• Mým cílem je vrátit ti do života hravost, se kterou si život a veškeré koučování opravdu užiješ.

• A pokud náhodou ještě nevíš, co přesně chceš, tak to pojďme spolu objevit…. 🙂

Koučovaný jsem skoro dva roky, díky čemuž mohu zpětně vidět, jaký pozitivní dopad to mělo na můj život. Tuto zkušenost si nechci nechat jen pro sebe – chci ji předat dál, a to prostřednictvím koučování.

A na konec jeden z mých oblíbených citátů: „Hlavním klíčem k lepší budoucnosti jsem já sám.“

Pojďme si to spolu uvědomit a hrát za lepší budoucnost. 

Reference

Posun, uvědomění a plán

Koučování jsem vyzkoušel již před mnoha lety a pomohlo mi to v posunu. Patrik mě oslovil s možností koučování a rád jsem nabídku využil. Největším přínosem pro mě je, že si díky koučování věci pojmenuji, promyslím a zapíši. To mi přináší jasnější cíle a jejich uvědomění. Koučování s Patrikem bych doporučil, protože příjemnou a přirozenou formou dokáže člověka posunout. Kdybych s koučem nespolupracovat, neměl bych jasněji vydefinované cíle.  Moji zkušenost s koučováním bych ve třech slovech popsal jako posun, uvědomění a plán. 

Jiří H.
Jednatel, obchodní ředitel Surface.cz

Kouči a lektoři

Seznamte se s našimi profesionálními kouči

Zuzana Kubíková, CEMS MIM

BILINGUALINOVACEMarketingSebedůvěraSTART-UPŽIVOTNÍ ENERGIE

Pomáhám lidem najít sebedůvěru a životní energii. Pak si mohou poskládat životní puzzle tak,
aby to bylo hravé a dlouhodobě udržitelné.

Detail kouče

Jiří Habarta

Osobní rozvoj

“Každý den se ocitáme v situacích, kde bychom měli trénovat roli účastníka i pozorovatele současně.” – Epictetus

Detail kouče

Kristina Škrabalová

karieraKomunikacePodnikáníSebedůvěravztahy

Každý nový den je prvním dnem celého tvého zbývajícího života. Tak to nepromarni a využij na plno. Nikdo nezná tvoji cestu tak, jako ty sám. A já tě podpořím v tom, aby každý tvůj další den stál za to.

Detail kouče

Získej informace studiu, zadej e-mail nebo si rezervuj termín

    ×

      Kontakt

      Mám zájem o ukázku s koučem, tady je můj kontakt: