Profil kouče

Eva Valová

„Nemrhej svým časem, přetvoř ho v něco, co za to bude stát.“   Pascal Mercier

Co to znamená? Odhodlej se a konečně si splň sny, po kterých toužíš. Přestaň si říkat, že na to bude čas jindy, protože JINDY už nemusí přijít.

Moje motto

„Nemrhej svým časem, přetvoř ho v něco, co za to bude stát.“   Pascal Mercier

V čem vám mohu pomoci?

Pomáhám ženám i mužům, kteří se celou svou bytostí a časem zaměřili na budování své kariéry nebo byznysu, aby jim v osobním, rodinném a partnerském životě nezačal ujíždět vlak, nalezli balanc a získali zpět harmonii ve vztazích se svými nejbližšími.
Na rozdíl od zaměření pouze na růst v kariéře nebo byznysu bude v našem zorném poli také rozvoj v osobní oblasti. 

To vše v bezpečném a nehodnotícím prostředí, kdy vás pomocí koučovacích dovedností, metod a zkušeností získaných ve výcviku s akreditací ICF provedu ze vztahového napětí do pohody stejně jako mnoho klientů před vámi.

Kdo jsem?

Jsem maminka tří dětí. Původní profesí učitelka, výchovný a karierní poradce. Žiji v Boskovicích, ráda čtu historickou literaturu a miluji objevování a prozkoumávání nových míst nejen v České republice, ale i v zahraničí.

Reference

Koučování mi pomohlo se zorientovat v tom, co je opravdu můj problém a jak postupovat

Po 22letech jsem potřebovala uzavřít obchod s potravinami, cítila jsem, že už to není ono, že už se dál neposouvám. Začít něco nového v čem bych našla radost a chuť do života. Koučování mi pomohlo se zorientovat v tom, co je opravdu můj problém a jak postupovat.  A hlavně si začít věřit, že jsem na dobré cestě a vše zvládnu.

Výhod koučování on line s Evou bylo několik. Nikam nemusíte jezdit, stačí chytrý telefon nebo notebook. Eva je vždy ochotná a usměvavá poslouchat a rozebrat, co zrovna řeším. Její otázky pomáhají najít další postup při řešení situace, která vám v té chvíli připadne nemožná. Další týden zjistíte že překážka už není a jede se dál. Eva vnímá, jak se cítíte v danou chvíli a koučuje i srdcem, a to je nejvíc. 

Romana H. – Podnikatelka

Eva je pro mě průvodcem při nalézání optimálních řešení

Potřebovala jsem najít to, co mě brzdí v mém podnikání a v mém životě. Identifikovat moje vnitřní sabotéry, kteří mi překáží. Eva je pro mě průvodcem při nalézání optimálních řešení. Díky koučování s ní je můj osobní posun rychlejší a efektivnější. Usnadňuje mi to směřování v mém životě.

Anna P.N. -Podnikatelka

Kouči a lektoři

Seznamte se s našimi profesionálními kouči

Tomáš Huleš

Firemní kulturakarieraLeadershipOsobní rozvojSEBEPOZNÁNÍvztahy

Všichni jsme dokonalé bytosti, tak to ukažme tím, že tu svoji dokonalost vyjádříme po svém.
Nikdo jiný neví, co my chceme. Nikdo jiný neví, jak my se cítíme.

Detail kouče

Lenka Zemanová

MINDSETOsobní rozvojPlánováníPodnikánírealizace snůvírazměna

„Každý znás je originální. Proto přístup k Vám je jedinečný podle Vašich potřeb, priorit, hodnot, snů a cílů. Nejen na té vědomé úrovni, ale i na té nevědomé. Kdy se můžeme společně podívat mnohem hlouběji. Objevit ten poklad ukrytý uvnitř Vás a odemknout dveře vedoucí k Vašemu úspěchu a nastavit směr Vaší vysněné budoucnosti.“

Detail kouče

Helena Seifertová, PCC

Firemní kulturaKomunikaceLeadershipOsobní rozvojSebedůvěravztahy

„Co slyším, to zapomenu. Co vidím, si pamatuji. Co si vyzkouším, tomu rozumím.“ — Konfucius

Detail kouče

Získej informace studiu, zadej e-mail nebo si rezervuj termín

    ×

      Kontakt

      Mám zájem o ukázku s koučem, tady je můj kontakt: